X
X

Çocuklar Duymasın 14.Bölümde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılıyor! Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

29.10.2017 Pazar 11:39 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 29 Ekim pazar yayınlanacak olan yeni bölümde, Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanıyor!

Çocuklar Duymasın'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanıyor! 

Önceki gün rüyasında Cumhuriyet'in ilanından önceki dönemleri gören ve korkuyla uyanan Haluk, bunu Meltem'le paylaşır. Gördüğü rüyadan çok etkilenen Haluk'u Meltem teselli eder ve bu milletin asla bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini söyler. Ertesi gün ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Haluk ve Meltem’lerin evinde de, Gönül ve Tuna’nın evinde de coşkuyla kutlanmaya başlar. İki aile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için fener alayına gider.    

Öte yandan son zamanlarda herkesin başına gelebilecek bir durum gerçekleşir. Herkese Taş Fırın Haluk’tan mesaj gelir. Haluk, mesajla herkesten para istemektedir. Bunun üzerine Haluk’un çevresindeki herkes para gönderince ortalık karışır. Peki parayı kim ya da kimler istedi? Yoksa dolandırıcılar iş başında mı?

Bu olaylar üzerine ise Haluk evde hasta yatmaktadır. Tüm sevdikleri maddi sıkıntısı olduğunu düşündükleri için eve ziyarete gelir. Ancak hastalığını abartan Haluk bu durumu fazlasıyla büyütünce birbirinden komik anlar yaşanır. 

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı:

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI