X
X

Çocuklar Duymasın 15. Bölümde Haluk ve Meltem'den şok karar! Çocuklar Duymasın 16.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.11.2017 Pazar 11:05 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 5 Kasım Pazar yayınlanan yeni bölümde Haluk ve Meltem'in boşanma kararı, herkeste büyük bir şaşkınlık yaratır!

Uzun zamandır kendi içinde düşünen ve evliliği konusunda gel gitler yaşayan Meltem, sonunda bir karar almak zorunda kalır. Haluk'la yaşadığı olumsuzluklardan dolayı artık onunla yapamayacağını düşünen Meltem, onunla yollarını ayırmaya karar verir. Meltem'in bu şok eden kararı herkeste deprem etkisi yaratır. Meltem, ayrılık kararını önce Gönül'le paylaşır. Artık Haluk konusunda yapamadığını ve ayrılacağını söyler. Duydukları karşısında büüyk bir şaşkınlık yaşayan Gönül, bu karara karşı çıkar ve Meltem'i bu yoldan döndürmeye çalışır. Haluk ve Meltem'i ayrı düşünemez. Ancak Meltem'in geri adım atmaya niyeti yoktur.

Tüm bu durumlardan habersiz olan Haluk cephesinde ise bambaşka konular vardır. Haluk, şirkette iş arkadaşlarıyla sohbet ederken aile konusu gündeme gelir. Bu konuda söyledikleriyle herkesi şaşırtan Haluk, aile kavramının ne kadar önemli olduğunu ve Meltem'i ne kadar çok sevdiğinden söz eder. Bu hayatta en önemli şeyin ailesi olduğunun altını çizer.

Aynı günün akşamı Haluk için her şey yolunda giderken, Meltem birden ayrılmak istediğini söyleyince Haluk’un hayatı alt üst olur. Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine çok üzülür ancak onun bu kararına saygı duymak ister. Her ne olursa olsun söz konusu Meltem'in mutluluğu ise her şeyi yapabileceğini söyler ve o andan itibaren evi terk eder. Haluk'un evi terk etmesi durumları daha kötü hale getirir. Hiç kimse Haluk'un nereye gittiğini bilmez ve ona ulaşamaz. 

Peki Haluk ve Meltem bu zorlu sınavı atlatabilecek midir? Onları yeniden bir araya getirmeye çalışan sevdikleri, bunu başarabilecek midir?

Çocuklar Duymasın 16.Bölüm Fragmanı yayında!

 

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI