X
X

Çocuklar Duymasın 16. Bölümde Meltem pişman mı oluyor?

12.11.2017 Pazar 11:15 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 12 Kasım Pazar yayınlanan yeni bölümde, Haluk'tan ayrılma kararı alan Meltem geri adım attı mı?

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanan 16. Bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. 

Önceki bölümde Haluk'tan ayrılma kararı alan Meltem, gözyaşlarına boğulmuştu. Meltem'in vermiş olduğu bu karar karşısında sessiz kalan Haluk ise bu duruma itiraz etmeyip, evden ayrılmıştı. Haluk'un bu kadar tepkisiz kalması ve evden ayrılması ise Meltem'i hem şaşırtmış hem de son derece üzmüştü.

Haluk'suz yeni yaşantısına alışmaya çalışan Meltem için işler umduğu gibi gitmemeye başlar. Artık özgür olduğunu düşünen Meltem, bir anda kendini derin bir boşluğun içinde bulur. Meltem'in bu kararı çevresindeki insanlar tarafından da üzüntüyle karşılanır. Çocuklar Duymasın son bölümde, Meltem'in şirketine Haluk'un avukatının gelmesiyle işin ciddiyeti artar. Meltem artık yolun sonuna geldiklerini anlar. Meltem, bu zor zamanlarını Emine'nin nefes terapisti kardeşi olan Hayriye'den destek alarak geçirmeye başlar.

Öte yandan ikiliyi yeniden bir araya getirmeye Gönül ve Tuna da ayrı ayrı onlarla konuşmaya karar verir. Tuna, Haluk'la konuşur, Gönül de Meltem'le... Haluk, Meltem'in mutluluğunun her şeyden daha önemli olduğunu ve bu yüzden onun hayatından çıktığını Tuna'ya anlatır. Peki Gönül ve Tuna'nın çabaları sonuç verdi mi? Haluk ve Meltem barışma konusunda yeniden bir araya geldi mi?

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI