X
X

Çocuklar Duymasın 23. Bölümde Haluk ve Meltem yeniden hakim karşısında!

14.01.2018 Pazar 11:02 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 14 Ocak Pazar günü yayınlanan yeni bölümde, Haluk ve Meltem için yeniden mahkeme günü gelip çatar!

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanan yeni bölümde Haluk ve Meltem için karar zamanı gelmiştir. Boşanma kararı alan ikili, hakim karşısına çıkmış ve davaları bir ay sonraya ötelenmiştir. Bu sürede aynı evde zaman geçirmek zorunda olan ikili kararlarını tekrar gözden geçirme fırsatı bulmuştur.

Ancak, mahkemenin verdiği bir aylık süreç dolmuş, Haluk ve Meltem’in boşanma davasının günü gelip çatmıştır. Aslında davadan bir gün önce birbirlerini ilk defa anlamaya ve yakınlaşmaya başlayan Haluk ve Meltem, yine Tutku’nun büyük bir hamlesiyle darmadağın olur! Meltem, Haluk'un Tutku'yla olan ilişkisini öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp, boşanma konusunda daha da kararlı olmuştur. Tutku, Meltem’e gelip Haluk’la bir ilişkilerini olduğunu ve aralarından çekilmelerini söylemiştir. Bu konuşmadan sonra gururlu bir kadın olan Meltem ise bu duyduklarını kendine yediremez ve mahkeme gününe kadar ortadan kaybolur!


Tüm bu olanların dışında kalan Haluk ise sonunda Meltem'in neden ondan boşanmak istediğini öğrenir. Haluk, gerçek sebebi öğrenince büyük bir şok yaşar. Aslında böyle bir şeyin doğru olmadığını ve Meltem'in büyük bir yanlış anlaşılmaya maruz kaldığını anlar. Dava günü hakim karşısına çıkan ikiliden Meltem, boşanmak istediğini bir kez daha kesin ve net bir dille belirtir.  Meltem boşanma konusunda son derece kararlıdır. Tüm gerçekleri öğrenen Haluk’un kararı ise merak konusudur! 

Çocuklar Duymasın bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI