X
X

Çocuklar Duymasın 27. Bölümde Tutku'nun maskesi düştü mü?

11.02.2018 Pazar 10:37 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 11 Şubat pazar yayınlanan yeni bölümde, Meltem Tutku'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için zekice bir plan yapıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Meltem, Tutku'nun oyunlarına artık bir son vermek istiyor ve zekice bir hamle ile onun maskesini düşürmeye çalışıyor. Meltem'i tek başına bırakmak isteyen Tutku, anlattıklarıyla herkesi kendine inandırmayı başarmıştır. Meltem'in çevresindeki herkes onun psikolojisinin bozuk olduğunu ve hayaller gördüğünü düşünmeye başlamıştır. Bu nedenle de Meltem'in anlattıklarını ciddiye almazlar. Herkes Tutku'nun masum olduğunu düşünür. Bu durumu fırsat bilen Tutku, Meltem'in daha da üstüne gider.

 

Tutku ve tüm sevdikleriyle tek başına mücadele etmek zorunda kalan Meltem çıkmaza girer. İnsanlara Tutku'nun gerçek yüzünü göstermenin bir yolunu düşünür. Kendince bir plan yapar. Tutku'yu eve çağırır ve onu konuşturmaya başlar, ancak evde yalnız değildir... Meltem, Tutku'nun maskesini düşürmeye başarabildi mi? Tutku, yolun sonuna mı geldi?

Öte yandan Meltem, Haluk'la ayrı kaldığı zamanlarda tuttuğu günlüğü ona vermiştir. Ancak günlük Tutku'nun eline geçmiştir. Tutku, Meltem'in ağzından bir şeyler yazmaya başlar ve bu satırları herkese okutur. Meltem'in günlüğünü okuyanlar, daha da tedirgin olmaya başlar. İşler artık raydan çıkmıştır. Tutku ise elde ettiği zaferin tadını çıkarmakla meşguldür ancak onu bekleyen sürprizden habersizdir... Meltem öyle bir şey yapar ki, Tutku hayatında ilk defa böylesine bir şok yaşar! Gerçekler ortaya çıkar ve düğüm çözülür! Ancak Tutku’dan kurtulmak sandıkları kadar kolay olmayacaktır!

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI