X
X

Çocuklar Duymasın 28. Bölümde Haluk ve Meltem'e kötü haber!

18.02.2018 Pazar 10:12 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 18 Şubat pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde, Tutku'dan kurtulduklarını düşünen Haluk ve Meltem'e kötü bir haber geliyor!

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanacak yeni bölümde maskesi düşen Tutku, intikam almak için geri dönüyor! 

Önceki bölümde, Meltem'in zekice yaptığı planla herkes Tutku'nun gerçek yüzünü görmüş ve onu hayatlarından kovmuşlardı. Yaşadığı bu olayla deliye dönen Tutku ise düştüğü bu durumun intikamını almaya hazırlanır. Tutku, sevdiği adamın gözü önünde küçük düşülmeyi kendine yediremez. Bunun hesabını Meltem'den soracaktır ve pes etmeye niyeti yoktur. Tutku'nun aklından geçen bu durumlardan haberi olmayan Meltem ve Haluk ise artık rahat bir nefes almaya başlarlar. Hayatlarına kaldıklarını yerden devam etmek isterler. Ancak bu mutlulukları uzun sürmez...

Haluk ve Meltem, aldıkları bir telefonla alt üst olurlar. Meltem, Havuç'a ulaşamaz.Oğulları Havuç’a bir süredir kimse ulaşamamaktadır. Havuç ortadan bir anda kaybolmuştur. Haluk ve Meltem yana yakıla Havuç’u aramaya başlarlar, Havuç’un nerede olduğu ise büyük bir merak konusudur! İkili, oğulları için giderek endişelenmeye başlar.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI