X
X

Çocuklar Duymasın 3.Bölüm'de Haluk ve Meltem sinemada!

06.08.2017 Pazar 12:43 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 6 Ağustos Pazar yayınlanacak olan 3.Yeni bölümde, Haluk ve Meltem,dostlarıyla birlikte uzun bir aradan sonra üç boyutlu sinemaya gidince olanlar oluyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde kahkaha dinmiyor!

Taş Fırın Haluk site hayatlarında komşuluk ilişkilerinin giderek yok olduğunu düşünmeye başlamıştır ve bu durumu sona erdirmek üzere kendi oturduğu sitede harekete geçmiştir. Haluk ilk olarak bir organizasyon düzenlemeye karar verir.Tüm sitedeki komşularını eve davet ederek bir yemek yemek ve onlarla sohbet etmek ister. Ancak Haluk henüz başına geleceklerden habersizdir. Bu işin sonunda Haluk'u büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öte yandan çocukları büyük bir hassasiyet içinde TEOG'a hazırlayan Gönül, Orçun'la ilgili bir gerçeği öğrenir. Orçun, aşık olmuştur. Bunu duyan Gönül ise büyük bir şok yaşamış ve derhal duruma müdahale etmenin yollarını aramaya başlamıştır. O sırada Tuna'dan beklenmedik bir hamle gelir. Zero Tuna, erkek arkadaşlarına atacağı bikinili kız fotoğrafını yanlışlıkla Gönül’ün de içinde bulunduğu TEOG grubuna atınca ortalık karışır. Panik anıyla ne yapacağını şaşıran Tuna hemen Haluk'tan yardım ister. Gönül, o fotoğrafı görmeden durumu çözmeleri gerekmektedir. 

Meltem ise üç boyutlu film izlemek için sinemaya gitmek ister. Bunun için Haluk’u ikna etmeye çalışır. Tuna ve Gönül de onlarla birlikte sinemaya gider. Ancak Meltem sinemada başına geleceklerden habersizdir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI