X
X

Çocuklar Duymasın 32. Bölümde Meltem, Alev'in peşine düşüyor!

19.03.2018 Pazartesi 00:25 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 18 Mart pazar yayınlanacak olan yeni bölümde, Alev'in Tutku'ya olan benzerliği Meltem'in dikkatinden kaçmıyor!

Çocuklar Duymasın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde, Meltem'in kafasını karıştıran bir gelişme yaşanıyor. Havuç'un merak edlen kız arkadaşı Alev, sonunda sileye girer. Haluk ve Meltem'le tanışmaya gelen Alev kapıdan girdiği ilk andan itibaren Tutku'ya olan benzerliği ile dikkat çeker. Onu görür görmez büyük bir şaşkınlık yaşayan Meltem, şüphelenmeye başlar. Alev'in Tutku olabileceğini düşünen Meltem, hemen harekete geçer. Havuç ve Alev'in nasıl ve nereden tanıştıklarını merak eden Meltem, onu sosyal medyadan araştırmaya başlar. Ancak Alev'e dair hiç bir bilgiye ulaşamaz. Kafası iyice karışır. 

Alev konusunda kafası karışan Meltem, bu konuda bir dedektife başvurur. Alev'in gerçek kimliğini ortaya çıkarmakta kararlıdır. Tüm şüphelerinin üzerine gider. Dedektiflik bürosundan bir telefon gelir. Gleen telefonda ise Alev'le ilgili çok önemli bir gelişme yaşandığı anlaşılır. Peki bu önemli gelişme nedir? Meltem, şüphelerinde haklı çıkacak mıdır? Tutku'nun maskesi düşecek midir?

Öte yandan son zamanlarda beyazlayan saçları konusunda eleştiri almaya başlayan Haluk, çare aramaya başlar. Bu konuda Dar Gömlek'in fikrini alır. Dar Gömlek ise beyazlayan saçlara iyi geldiğini söylediği bir şampuanı ona tavsiye eder. Haluk, onun sözünü dinleyerek bu şampuanı kullanmaya başlar. Ancak bu işin sonunda beklenmedik bir durum yaşanır. Sonuç, Haluk'u hiç mutlu etmez. Saçlarının yeni halini herkesten saklayan Haluk, evin içinde bile şapkayla dolaşmaya başlar.

Haluk'un sürekli şapka takması herkesin dikkatini çeker. Haluk ise bu durumu onlara açıklayamaz. Üşüdüğünü söyleyerek durumu kendince geçiştirir ancak Meltem, Gönül ve Tuna Haluk’un şapkasını çıkarmaya çalıştıkça bir birinden komik anlar yaşanır. 

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI