X
X

Çocuklar Duymasın 42. Bölümde Meltem ve Gönül zor durumda! Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

27.05.2018 Pazar 11:21 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 27 Mayıs pazar yayınlanan yeni bölümde Meltem ve Gönül'ün sırrı ortaya çıkıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk ve Tuna, Meltem ve Gönül'ün yıllardır onlardan bile sakladıkları sırlarını öğreniyor...

Meltem hayatında ilk kez Haluk’tan, kendisiyle ilgili önemli bir şeyi saklamaktadır. Meltem bu sırrını sadece Gönül ile paylaşır, zaten Gönül de aynı dertten muzdariptir. Meltem ve Gönül birbirlerine destek olurlar, ancak başlarına geleni Haluk’tan ve Tuna’dan saklarlar. Meltem ve Gönül’ün büyük sırrı merak konusudur.

Öte yandan Gönül ve Tuna’nın evi ilaçlanınca, Gönül ve Tuna Meltem ve Haluk’un evinde kalır. Hep birlikte korku filmi izlerler. Ancak sonrasında herkes filmin etkisinde kalınca birbirinden komik anlar yaşanır. Sertaç, Halukların şirketini kurumsallaştırmaya gelince ise ortalık karışır.

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında:

Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Meltem'i üzüyor. Zero Tuna, kendisine gelen soruya hiç beklenmedik bir yanıt veriyor. Bir konudan sinirli olduğu Gönül ile ilgili soruya verdiği cvap Gönül'ü şok ediyor ve çok sinirlediriyor. Eğlence için oynan oyun hüsranla sonuçlanıyor.

Gönül, aldığı bir haber üzerine şaşkınlığını gizleyemiyor. Eski eşi Light Selami'nin genç bir sevgilisi olduğunu öğreniyor. Haluk bu habere inanmıyor ve arkadaşı olabileceğini söylüyor. Zero Tuna ise, Gönül ile Selami konusunda anlaşamıyor. Selami'nin kendi evlerine gelmesini normal bulan Gönül'e karşı Tuna karşı çıkıyor. Selami'nin yaşadıklara eve gelmesine şiddetle karşı çıkan Tuna'ya, onun eski eşi Özlem'in evlerine geldiği örneğini veriyor. Aralarında soğukluğun yaşandığı bir tartışma geçiyor.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI