X
X

Çocuklar Duymasın 44. Bölümde sezon finali sürprizi!

10.06.2018 Pazar 12:43 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 10 Haziran pazar yayınlanan yeni bölümde Haluk'un herkese sarılıp, sevgisini gösterme çabası komik anlara sahne oluyor!

Çocuklar Duymasın sezon finali bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor!

Haluk'un sert mizaçlı oluşu ve bu yüzden insanların ondan çekinmesi, Meltem'i rahatsız etmeye başlar. Bu sorunun önüne geçmek isteyen Meltem, kendince bir çözüm yolu bulur. Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Bu vesileyle korkulacak bir insan olmadığını çevresindekilere göstermek isteyen Haluk, herkese sarılmaya başlar.

Haluk'un bir anda çevresindeki herkese tek tek sarılması etrafta da şaşkınlığa sebep olur. Meltem ise onun bu hamlesinden dolayı istediğine ulaşmanın verdiği mutluluk içindedir.

Öte yandan Haluk hiç yürümediği için Meltem onu yürütmeye çalışır. Meltem, Haluk’un çevresindeki herkesi organize eder. Haluk, iş yerinde İrem ve Tolga, evde de Meltem ve Zeynep yüzünden asla oturamaz. Ayrıca Gönül ve Tuna, çocukların karne gününe gidecektir. Çocukların karne günü Gönül ve Tuna arasında hangi tartışmanın çıkmasına sebep olacaktır. Peki bu problem tatlıya bağlanabilecek midir?

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI