X
X

Çocuklar Duymasın 58. Bölüm - Haluk'un sır gibi sakladığı hastalığı ne?

21.11.2018 Çarşamba 13:25 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 21 Kasım Çarşamba yayınlanan 58. yeni bölümde Haluk'un sağlık durumuyla ilgili yaptığı telefon konuşması herkesi korkutuyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk'un gizemli halleri herkeste büyük bir merak uyandırır. Özellikle Meltem, onun sık sık gizli telefon görüşmeleri yapmasından şüphe duyar. Haluk ise telefonda görüştüğü kişiye bu durumun tamamen gizli kalmasını istediğini ve Meltem'in de bilmemesi gerektiğini söyler. Ancak Meltem bu durum karşısında daha fazla sessiz kalamaz ve her şeyi açıkça konuşmaya karar verir.

Sorgulamaları sonrasında Meltem, Haluk’un bir doktorla konuştuğunu öğrenir. Haluk’un bir hastalığı olduğunu ve kendisinden gizlediğini düşünen Meltem bu duruma çok üzülür. Meltem, Haluk’la yüzleşir ve Haluk da gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Peki Haluk’un sakladığı büyük sırrı nedir? Meltem, duydukları karşısında ne tepki verecektir?

Öte yandan Merve okulda şarkı söyleyecektir. Ancak sadece iki davetiyesi vardır. Merve’nin konserine hem Gönül ve Tuna, hem de Özlem ve Sertaç gitmek isteyince ortalık karışır.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI