X
X

Çocuklar Duymasın 62. Bölüm - Rıza, Sultan'ı eve döndürebilecek mi?

19.12.2018 Çarşamba 09:58 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 19 Aralık Çarşamba yayınlanan bölümde evi terk eden Sultan, Meltem ve Haluk'la kalmaya başlıyor!

Çocuklar Duymasın 62. bölümde Sultan'ın evi terk etmesi herkeste şok etkisi yaratıyor! Bu durumdan en çok etkilenen ise Haluk ve Meltem oluyor!

Rıza ile kavga edip evi terk eden Sultan, soluğu dünürleri Taş Fırın Haluk ve Meltem’in yanında alır. Hiç kimse Sultan’ın, Haluk ve Meltem’in yanına geldiğini bilmemektedir. Diğer tarafta Rıza, Sultan’ı yana yakıla aramaktadır. Haluk'la bu durumu paylaşan Rıza, onun Sultan'ın gönlünü almak için kocaman bir çelenk yaptırır ve ona götürür. Sultan'ın onların yanında kalması ise Haluk ve Meltem'in bütün düzenini alt üst eder. Bu nedenle de ikili, bir an önce onların arasını düzeltmek için çabalar. Rıza'ya Sultan'ın üzgün olduğunu anlatan Haluk, onunla birlikte eve gittiğinde ise gözlerine inanamaz. Çünkü Sultan, onların evinde altın günü düzenlemiştir ve keyfi de son derece yerindedir.

Peki bu olay üzerine neler yaşandı? Rıza, Sultan'ı eve dönmesi konusunda ikna edebildi mi? 

Öte yandan Tuna, arabayı çok hızlı kullanırken farkında olmadan Haluk’un üstüne çamurlu su sıçratır. Haluk kendisini ıslatanın Tuna olduğunu bilmez ama onu kimin ıslattığını bulacaktır. Haluk’un gazabından korkan Tuna’nın, gizlenme çabaları bir birinden komik anlara sahne olur. Bu durumu öğrenen Sertaç ise yine ağzını tutamaz ve Tuna'yı ele verecek bir hamle yapar! 

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI