X
X

Çocuklar Duymasın 29. Bölümde Havuç, eve geri dönüyor!

23.02.2018 Cuma 10:53 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 26 Şubat pazar yayınlanan son bölümde, Tutku, Haluk ve Meltem'in karşısına Alev olarak mı çıkacak? Çocuklar Duymasın 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın son bölümde Havuç'ın kız arkadaşı herkes tarafından merak edilir. Son olarak Haluk ve Meltem'in hayatından çıktıı düşünülen Tutku, intikam için geri döner. Tutku, tanınmamak için önce dış görünüşünü ve adını değiştiri. Yeni haliyle ilk hedefi ise Havuç olur. Bir anda Havuç'un hayatına Alev ismiyle sızan Tutku, büyük bir planın tam ortasındadır ve hedefine ulaşmak için gün sayar. Herkes Havuç'un kız arkadaşını merak eder ve onunla tanışmayı bekler. Peki Tutku yani Alev, Haluk ve Meltem'in karşısına çıkacak mı? 

Öte yandan Gönül'ün doğum günü gelip çatar. Tuna'nın onun için hazırladığı sürpriz ise herkesi şaşırtır. Tuna, Meltem ve Haluk'u da yanına alıp korku evine gider. Ancak burada yaşananlar Gönül'ü daha da gerer.

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında dış görünüşünü tamamen değiştiren Tutku, Havuç'la yakınlaşmaya başlamıştır. Sürekli Havuç'la vakit geçirmeye başlayan Tutku, intikam için gün saymaktadır. Tüm bunlardan habersiz olan Haluk ve Meltem ise Havuç'un sürekli görüştüğü bu kız arkadaşını merak etmeye başlamıştır. Peki, Tutku Haluk ve Meltem'in karşısına çıkacak mıdır?

“Çocuklar Duymasın” yeni bölümüyle her pazar 20.00'de Kanal D’de.

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI