X
X

Dönence temposu yüksek bir bölümle ekrana geliyor!

19.09.2023 Salı 10:57 (Güncellendi: 19.09.2023 - 10:59)

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği sevilen dizisi Dönence, çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yayınlanan tanıtımı ile temposu yüksek bir bölümün sinyalini veren Dönence ’de bu hafta işler karışıyor. Gece’nin İstanbul’a gitmeye karar vermesi başta ailesi olmak üzere aşkını bir türlü ilan edemeyen Özgür’ü üzer. Diğer yandan oğlu Ata’nın hayatını kurtarmasıyla Verda’ya daha çok yaklaşan Harun, ona elbise hediye eder. Cem, bu hediyeyi sindiremez ve Verda ile yaşadığı kavga sonrası fenalaşır. Gülce için ise hayat bambaşka bir şekilde devam etmektedir. Okuluna ve yeni ortamına alışmaya çalışan Gülce’nin sınıfta yaşanan olay, hayatında yeni değişikliklerin yaşanmasına sebep olacaktır.

Gece İstanbul’a gidecek mi? Harun, Verda ve Cem arasında neler yaşanacak? Sınıf arkadaşları Gülce’ye nasıl davranacak? Hepsi ve daha fazlası Dönence’nin yayınlanacak yeni bölümünde cevap bulacak.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence heyecan dolu yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

DÖNENCE VİDEOLARI