X
X

Aslı Şahin'in teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

10 Nisan 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Aslı Şahin'in yazdığı teşekkür mektubu...

Muhteşem bir ekip, profesyonelce organize edilen detaylar, işinin ehli ustalar ancak bu kadar bir araya getirilebilirdi.
 
Ustaların bıkmadan yorulmadan takdire şayan çabaları, yaptıkları işi eğlenceye dönüştürmelerinin doğallığı görülmeye değerdi.  Ustalar emeğinize sağlık, hepinize çok teşekkürler.
 
Ayrıca atölyedeki ustaların da mobilyalarımda yaptığı dört dörtlük değişim ise hayret edilecek derecedeydi, harika olmuşlardı.  Sizleri göremesem de ellerinize, emeğinize sağlık, çok teşekkürler.
 
Kamera önü kadar arkasında da çok eğlendiğimiz, başta yönetmen Çetin Bey'e , yönetmen yardımcısı Zeynep Hanım'a, editör Kıvanç Bey'e , kameraman Murat Bey'e, sesten ışığa, ulaşımdan finansmana daha sayamadığım tüm sorumlu arkadaşlara geçirdiğimiz her güzel an için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Beraber inanılmaz eğlenceli, keyifli bir 3 gün yaşadık ve çekimlerimizi bol şakalı, bol sürprizli, bol kahkahalı bir finalle sonlandırdık. Her şey rüya gibiydi, tekrar tekrar teşekkürler.;)
 
Ve işte bu güzelliği bana, aileme ve izleyicilerimize sunmakta ilk adımı atan mimarımız Selim Yuhay ve asistanı Selen Hanım; sayenizde aklıma bile gelmeyecek hatta gelse bile asla cesaret edemeyeceğim mimari bir değişim ile salonuma bambaşka bir boyut getirdiniz. Sadece 3 günde olabileceğin en güzelini, en iyisini sunduğunuz için sizlere de çok ama çok teşekkür ediyorum.
 
Evim Şahane’ye ve Kanal D’ye her şey için sonsuz teşekkürler...

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI