X
X

Dilek Topçu'nun teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

17 Mayıs 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Dilek Topçu'nun oğlu Celal Topçu'nun yazdığı teşekkür mektubu...

İlk gün geldiğinizde acayip bir şekilde şaşırmıştım, hatta birazda üzülmüştüm ama sizlerle konuşunca biraz konuştuklarınızdan dolayı üzüntüm gidip yerini sevince bıraktı.
 
İlk gün böyle geçtikten sonra ikinci gün alışveriş günü olduğu için erken yatmıştım.Ve nihayet ikinci gün yani alışveriş  günü gelmişti. Alışveriş yapacağımız için çok çok heyecanlıydım. Alışverişlerimizi yaparken ikinci durağı bitip üçüncü alışveriş durağımıza gelmiştik, annem bir anda Tuğba Özay'ı gördü.
 
Tuğba Özay'ı görünce ben de çok sevindim, şaşırdım ve hep birlikte onun yanına gidip alışvarişimize katılmasını istedik. Tuğba abla da bizi kıramayıp isteğimizi kabul etti. Bunu duyunca çok çok sevindim.
Aksesuarlarımızın hepsini Tuğba abla bizim için seçti ve ben buna gerçekten çok sevindim. Alışverişimizi bitirip kaldığımız eve döndük ve böylece ikinci gün de bitmişti.
 
Odamın nasıl olacığını  çok merak ederken üçüncü gün başlamıştı. Zamanın nasıl geçeceğini bilmiyordum. Tuğba abla alışverişte alınan aksesuarları  kendisi ödemişti ve oradan annemin boyayacağı bir kutu almıştık o kutuyu boyayıp ona armağan etmek istedik. Kutuyu boyadık ve finalin gelmesini heyecanla beklemeye başladık.
 
Final geldi çattı. Eve ilk geldiğimizde Tuğba abla gelmeyecek dediklerinde çok üzüldüm ama o bizi odada süpriz için bekliyordu. Kapı açıldı ve arkasından Tuğba Özay'da oradaydı tabii.
 
Daha sonra Tuğba abla bana bir süpriz daha yaparak Pascal Nouma'yı benim yeni odama getirdi. Ben buna çok şaşırdım, sevindim, heyecanlandım çünkü bu ilk defa bizim odamızda gerçekleşiyordu. Pascal Nouma'yı görünce hemen ona sarıldım, çok sevindim. Bana beraber maça gitme sözü  verdi. bu kadar şaşkınlıktan sonra odamı görünce çok sevindim.
 
Size bunların hepsi için teşekkür ediyorum.
 
CELAL TOPÇU

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI