X
X

Melahat Yıldırım'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

27 Haziran 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Melahat Yıldırım'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Öncelikle Kanal D ‘ye ve “Evim Şahane” ekibine teşekkür ederim. Bu üç gün içersinde bana hiç yaşamadığım duyguları yaşattılar. Evimin ve salonumun değişmesi bir yana “Evim Şahane” ekibi ile birlikte olmak bir kişi hariç benim için hiç unutulmayacak anılar bıraktı.

 
Evim çok güzel oldu. Nankörlük yapmak istemem ama onlar parayla olacak şeyler; bugün olmaz yarın olur ama kameraların evime gelmesi, sitemizde ve sokağımızda yaşanan heyecan daha özel ve güzeldi.
 
“Evim Şahane” ekibindeki insanların sıcaklığı özellikle beni ve beni seven herkesi memnun etti. Hayatında hiç kamera önüne çıkmamış bir insan olarak çok farklı duygular yaşadım. Beni sürekli güldüren, motive eden, komik sem-patik ve sıcak insan sevgili yönetmenim Çetin sana gerçekten çok teşekkür e-derim. Sen benimle o kadar uğraşmasan ben kamera önünde konuşamazdım, seni seviyorum.
 
Editör Levent, harika insan; seninle telefonla konuşmaya başladığımda sesinden pozitif güç aldım. Sanki seni uzun süredir tanıyormuş gibiydim.  Her olumsuzlukda sen psikolog gibi ya da danışmanım gibi hep yanımdaydın. Senden hep güç aldım. Sanki sen olmasan yapamazdım. Sana en büyük en çok teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
 
Bu arada çalışan herkese teşekkür ederim. Ustalar harika iş çıkardı. Kamera-manlar süperdi.  Hasan ‘ı çok sevdim. Herkes bir kişi hariç çok sıcak ve saygılı değer verilecek insanlardı.
 
Sizleri çok sevdim, umarım yeni salonumda sizleri bir gün ağırlama fırsatı verirseniz bana,  bu gözyaşlarım ancak o zaman diner.
 
Hepinize sonsuz sevgiler,
Meloş sizi çok sevdi.
Levent güzel insan sana çok teşekkür ederim.
 
Saygılarımla
Melahat YILDIRIM/ŞİŞLİ

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI