X
X

Ezgi'den önemli açıklama!

25.06.2019 Salı 10:50 (Güncellendi: 25.06.2019 - 11:15)

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Ezgi ve Reyhan Hanım neden yok? Gelinim Mutfakta'nın 66. Haftasında yarışmada olmayan Ezgi durum ile ilgili önemli bir açıklama yaptı!

Program başladığı sırada Fatih Ürek ve diğer yarışmacılar Ezgi ve Reyhan Hanımı yerlerinde göremeyince meraklandılar. Ezgi bu merakı ortadan kaldırmak için programa video mesaj yolladı. Mesajında zor zamanlar geçirdiğinin etkileri görülüyordu; çünkü, havale geçiren oğlu hastaneye kaldırılmıştı.

Ezgi durumu "Talihsiz bir olay yaşadık. Oğlum havale geçirdi! İlk nöbetini evde kucağımda geçirdi. Benim için çok zordu. İkincisini müdahale edildikten beş saat sonra hastahanede geçirdi. Çok şükür kalıcı bir hasar oluşmadı. O panikle erken müdahalede bulundum, bilmeyerek. Allah'ıma çok şükürler olsun. Şu an iyi gibiyiz, iyi olmaya çalışıyoruz. Sürekli gözetim altında tutuyoruz. Dikkat ediyoruz; yeniden, ateşi çıkmasın tekrardan bir nöbet yaşamayalım diye. İlaçlar kullanıyoruz. Çok yoruldu, çok hırpalandı, çok fazla ilaç ve iğne yedi. Ben çok korktum; o, çok korktu. Psikolojik olarak ikimiz de iyi değiliz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin! Allah korudu, daha kötü bir şey yaşayabilirdik. Yaşadığım korku gerçekten bana yetti!" diye sevenleri ile paylaştı.

Fatih Ürek ve diğer yarışmacılarımız da Ezgi ile Reyhan Hanıma üzüntülerini dile getirdiler ve acil şifalar dilediler...

İşte Ezgi'nin o açıklaması:

GELİNİM MUTFAKTA VİDEOLARI