CANLI YAYIN
BİLDİRİMLER
4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
DÜĞÜLÜ HAŞHAŞ TATLISI
1 su bardağı haşhaş
Yarım su bardağı düğü (ince bulgur)
3,5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı ceviz
2 yemek kaşığı margarin
1 adet portakal
YAPILIŞI:
Haşhaşınızı kavurun ve ezin.
Bir tencereye düğüyü, haşhaşı ve şekeri koyup karıştırarak kavuralım.
Yavaş yavaş süt ilave edelim.margarini ilave edip eritelim.
Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirelim.
Tepsiye döküp buzdolabında dinlendirelim.
Üzerine kırılmış ceviz dökerek ya da portakal dilimiyle servis edebilirsiniz.