4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
EKŞİLİ NOHUT
500 gr. haşlanmış nohut
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet büyük soğan – yemeklik doğranmış
400 gr. Kuşbaşı tavuk
1 su bardağı sıcak su
2 diş sarımsak – ezilmiş
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2.5 su bardağı su
Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı nar ekşisi
3 çay kaşığı Tuz
2 çay kaşığı Karabiber
Yapılışı:
Derin bir tencerede zeytinyağını ısıtın soğanı ilave edip kavurun ardından kuşbaşı tavukları ilave edin ve 5 dakika ara ara karıştırarak pişirin.
Ardından sıcak suyu ilave edin ve tencerenin ağzını kapatıp 30 dakika kaynatın.
Tavuklar pişince nohutları ilave edin.
Ayrı bir kase de ezilmiş sarımsak, salçalar, tuz, karabiber, nar ekşisi, limon suyu ve suyu karıştırın ve nohutların üzerine dökün ve karıştırın.