CANLI YAYIN
BİLDİRİMLER
4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
ETLİ TÜRLÜ
250 g dana kuşbaşı- kemikli kuzu eti
1 soğan
4-5 diş sarımsak
1 patates
1 pırasa
1 kereviz
1 biber
1 patlıcan
1 havuç
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı margarin
Su
3 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI:
Bir tencerede yağ eritilir, et kavrulur.
Sonra doğranmış soğan ve salça eklenir, kavrulur.
Ardından sırasıyla havuç, pırasa, patates, kereviz ve diğer malzemeler doğranıp kavrulur.
Üzerlerine çıkmayacak kadar su koyulur, tuzu ilave edilir ve pişmeye bırakılır.