4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
FODULA (EKMEK DOLMASI)
1 adet tam buğday ekmeği(yuvarlak)
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan(yemeklik doğranmış)
400 gram dana kuşbaşı eti
2 adet havuç(küp doğranmış)
1 su bardağı bezelye
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı anason
2 su bardağı su
2 adet domates (kabukları soyulup, doğranmış)
Üzeri İçin:
3 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı adaçayı
YAPILIŞI:
Bir tencerede sıvı yağ ile soğanı pembeleşinceye kadar kavurun.
Ardından kuşbaşı etleri ekleyip, suyunu salıp çekene kadar kavurun.
Havuç ve bezelyeleri ekleyip 2 dakika kadar bu şekilde kavurun.
Tuz, rezene, anason, su ve doğranmış domatesleri de ekleyip, suyunu çekene kadar orta ateşte kontrollü olarak pişirin.
Yuvarlak tam buğday ekmeğinin üzerini kapak olacak şekilde kesin ve ekmeğin içini alın.
Suyunu çeken etli karışımı bu ekmeğin içerisine doldurun ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin.
Küçük bir tavada tereyağını kızdırıp, ada çayı ile beraber kavurun.
Fırın tepsisine yerleştirdiğiniz ekmeğin kapağını kapatın ve ada çaylı tereyağını üzerine yayın.
175 derece fırında yaklaşık 15 dakika kadar fırında pişirin.