YAKINDA
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
KAPYA BİBER ÇANAĞINDA TAVUK / 45 Dk. hazırlık ve pişirme süresi.
Malzemeler:
YAPILIŞI:
Soğanı yemeklik doğrayın.
Yeşil biberi temizleyip, küp küp doğrayın.
Domatesleri 4'e bölün.
Sarımsağı ince ince kıyın.
Tavukları küp küp doğrayın.
Kapya biberleri yıkayın, bıçak yardımıyla enine fotoğraftaki gibi geniş delik açın ve içindeki çekirdeklerini temizleyin.
Fırın tepsisine dizin.
İç harcı hazırlarken 200 derece fırında 10 dakika fırınlayın.
Orta boy bir tencereye zeytinyağını alın, soğanı ekleyin ve hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun.
Pembeleşen soğanlara, tavukları ilave edin ve suyunu salıncaya kadar soteleyin.
Salçaları ekleyin
Son olarak domatesleri ve kıyılmış sarımsağı ekleyerek sotelemeye devam edin.
Karabiberini tuzunu ve taze kekiği ekleyerek ocaktan alın.
2 çorbakaşığı sıcak su ekleyip karıştırın
Fırından çıkardığıniz biberlere hazırladığınız tavuklu harcı biberlerin içine paylaştırın.
15 dakika pişirin.