4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
KUŞKONMAZLI TEPSİ KÖFTE
2 parça tavuk göğüs eti
2 dal taze soğan
1 demet maydanoz
2 kırmızı kapya biberi
1 çay bardağı zeytinyağı
2 çay kaşığı Tuz
1 çay kaşığı Karabiber
1 çay kaşığı Kırmızı pul biber
1 çay kaşığı Zerdeçal
10-12 kuşkonmaz
Yapılışı:
Tavuk göğüs etlerini mutfak robotundan geçirip kıyma haline getirin ve geniş bir kaseye alın.
İnce kıydığınız taze soğan, maydanoz ve kırmızı biberi ilave edip karıştırın.
Zeytinyağını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırıp yoğurun.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
Kıymalı harcı tepsiye yayın.
Üzerine sıra sıra kuşkonmazları dizin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kıymalı harç pişene kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin.
Fırından alınca dilimleyerek sıcak servis yapın.