YAKINDA
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
FIRINDA LORLU KÖZ PATLICAN
4 adet patlıcan
2 adet orta boy domates
3 adet tatlı sivri biber
2 diş sarımsak
2 çay kaşığı tuz
6 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı lor peyniri
YAPILIŞI:
Patlıcanlara bıçak yardımıyla 1-2 delik açın, fırının ızgarasında közleyin.
Patlıcanlar közlenirken domatesleri minik küpler halinde doğrayın. Biber ve sarımsağı da kıyın.
Doğranmış domates, biber ve sarımsağı bir kap içine alın, tuz ve zeytinyağı ekleyerek karıştırın.
Közlenen patlıcanları botuna bıçak yardımıyla yarın ve içini çatal yardımıyla biraz ezin.
Hazırladığınız karışımı patlıcanların içine paylatırın.
Üstüne lor peynirini paylaştırın ve tekrar zeytinyağı gezdirin.
Lor peyniri kızarmaya başlayınca fırından alın, sıcak ya da ılık olara servis yapın.