X
X

Biz Güllerin Savaşı'nı çok sevdik; çünkü...

03.02.2016 Çarşamba 10:46 (Güncellendi: 13.08.2018 - 16:37)

Güllerin Savaşı, Cumartesi akşamı büyük finaliyle ekran serüvenine son veriyor. Gülfem ile Gülru'nun savaşı bizi şaşırttı, hüzünlendirdi, sevindirdi, sıkça derinden sarstı. Güllerin Savaşı'nın ders niteliğinde gösterdiği 10 duygu sizlerle!

1-Aşk
Gülru ile Ömer arasındaki büyük aşkı çok sevdik. Her şey ''Ömru'' olsun dedik. Gülru ile Ömer'in tanışmasıyla, savaş yavaş yavaş kendini göstermeye başlamıştı. Savaşın fitilini ateşleyen bu tanışma, herkesin başına ne çoraplar örecekti, haberleri yok.

2-Çılgınlık
E tabi Gülru'nun Ömer'den önce hali hazırda, Mert ile bir ilişkisi vardı. Mert'in deli dolu, patavatsız ama içten halleri evlenme teklifine de yansımış, herkesi şok etmişti.

3-Masumiyet
Cihan'ın masumiyetini, her şeyi bilip susmasına üzüldük ama onu çok sevdik. Tabi zaman zaman o da gözü karartmadı değil.

4-Tuzak
Cihan, Duygu'nun tuzağına da düştü. Ah be Duygu, ne istedin Cihan'dan! Neyse ki sonradan, her ikisi de doğru yolu buldu.

5-İntikam
Heh bu sefer oldu derken, büyük aşkın bitişine üzüldük; Ömer'in intikamına çok kızdık.

6-Ağladık
Cihan'ın intiharı herkesi üzdü, ağlattı. Neyse ki öldürmeyen Allah, öldürmedi.

7-Şaşırdık
Başkası adına utanmanın ne demek olduğunu Şevket, ilmek ilmek işledi.

8-Arkadaşlık
Dostluğun önemini, güzelliğini en eğlenceli haliyle Gülfem-Cücü ikilisi gösterdi.

9-Romantizm
Gülfem Sipahi, hiçbir zaman sıradan olmadı. Özür mesajı, pardon masajı bile farklıydı.

10-Savaş
Hırsın çok tehlikeli olduğunu, nasıl savaşa dönüşebildiğini gördük. Gülfem ile Gülru'nun hesaplaşmasını, tam 68 bölüm ilk günkü heyecanla takip ettik.

Hoşçakal Güllerin Savaşı, kısacası biz seni çok sevdik! Senin de duygularını, ‪#‎GülleriÇokSevdikÇünkü‬ hashtag'i ile Twitter'da paylaşmanı bekliyoruz!