X
X

"Güneşi Beklerken" Salı'nın birincisi

04.09.2013 Çarşamba 10:33 (Güncellendi: 10.12.2020 - 18:10)

Güneşi Beklerken 10. Bölüm de Barış'tan şaşırtıcı hamle

Kanal D’nin sevilen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken”in Salı akşamı ekrana gelen bölümü yine günün en çok izlenen programı birincisi oldu.
 
Saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmaların da öne çıktığı hikayesiyle, Salı akşamı ekrana gelen Güneşi Beklerken, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 7.44  reyting ve yüzde 25.88 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 7.24 reyting ve yüzde 23.25 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
 
Kanal D’nin başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar,  Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaştıkları gençlik dizisi "Güneşi Beklerken" temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Büyük beğeni ile izlenen dizinin Güneşi Beklerken 10. Bölüm de; Barış, cesaretini toplar ve Zeynep'i arayarak buluşmak istediğini söyler. İkili buluşur ancak yalnız değidirler. Kerem, onları görüp Barış'ın söylediklerini duyacak kadar yakındır.
 
Daha fazlası Güneşi Beklerken 10. Bölümünde.
 
Güneşi Beklerken 10. Bölüm tamamını izlemek için TIKLAYIN!