X
X

“Güneşin Kızları” Zirveye Demir Attı!

14.08.2015 Cuma 10:26 (Güncellendi: 08.09.2021 - 09:40)

Güneşin Kızları Perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, başrolleri Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın paylaştıkları sevilen dizisi “Güneşin Kızları” Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu.

Dizinin önceki akşam yayınlanan son bölümü ,Tüm Kişiler’de yüzde 7,06 reyting ve yüzde 25,73 izlenme payı alırken, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,62 reyting ve yüzde 29,24 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Haluk yolun sonuna geliyor!

Haluk yolun sonuna geliyor!

Nazlı, Ali, Selin ve Peri; Savaş'ın daha iyi olması için hep birlikte tatile çıkarlar. Her şey yolunda giden bu tatilde, Tuğçe'nin gelişi planları bozar. Savaş, bu tatilin onu kendisine zarar vermekten korumak için olduğunu öğrenince çılgına döner. Kimsenin kendisine acımamasını isteyen Savaş'a destek olmak suç ortağı Nazlı'ya düşer. Selin, Ali'nin onu öpmesini kaldıramaz. Ali'nin, Didem ile nispet yapması, Selin'i çok üzer. Oynadıkları şişe çevirme oyununda, Selin intikam almak ister ve Ali'yi en hassas noktasından vurur. Yüzleşen ikili, artık aralarında her şeyin bittiğini söylerler. Selin'in son bir adımını da karşılıksız bırakan Ali için her şey biter. Öte yandan Güneş, İzmir'e giderek tüm yaşadıklarını düşünmek ister. Haluk'un sürprizi şaşırtır. Fakat Güneş kararından dönmez. Güneş'e asıl sürpriz eski eşi Zafer'den gelir. Haluk ise, iyileşmek istese de bunun geç olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Herkesin sırt çevirdiği Haluk'un geçmişi yalnız bırakmazken; bir kazayla burun buran gelir!...

Sosyal Medya’nın da en çok konuşulanları arasında olmayı başaran “Güneşin Kızları” yeni bölümleri ile her perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!

GÜNEŞİN KIZLARI VİDEOLARI