X
X

Güneşin Kızları Zirveden İnmiyor!

21.08.2015 Cuma 10:47 (Güncellendi: 08.09.2021 - 09:40)

Güneşin Kızları Perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor!

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Fatmagül Fakı’nın paylaştıkları sevilen dizisi “Güneşin Kızları” Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu.

Dizinin önceki akşam yayınlanan son bölümü ,Tüm Kişiler’de yüzde 6.94 reyting ve yüzde 24.84 izlenme payı alırken, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.25 reyting ve yüzde 27.06 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

Senin içime açtığın yara, ölsem de unutulmaz!

Senin içime açtığın yara, ölsem de unutulmaz!

Haluk'un yaptığı kaza sonrası, Güneş apar topar geri döner. Haluk'u affeden Güneş, aradaki tüm gizemleri kaldırma niyetindedir. Fakat Güneş'in asıl merak ettiği nokta, Haluk'un kazayı nasıl yaptığıdır. Nazlı'nın mektubunu okuyan Savaş, ona karşı arkadaşlık duyguları beslemektedir. Nazlı'nın daha fazla ümitlenmemesi için, onunla bir an önce konuşmak ister. Nazlı, Savaş'tan aşk itirafı beklerken, hiç tahmin etmediği bir cevapla karşılaşır. Savaş, Nazlı'ya aşık olmadığını söylese de; kendisini rahat hissedemez. Savaş, Nazlı'ya karşı boş olmadığını anlar ve onunla bir kez daha konuşur. Öte yandan Melisa geri döner ve Savaş ile yüzleşmek için doğru zamanı bekler. Selin ile Ali arasındaki küslük, Ali'nin davetiyle sona erer. Didem ile Tuğçe'nin, Selin'den intikam almak istemesine Ali de ortak olur. Ali'ye karşı duyguları olan Selin, Emre'den de ayrılmaya niyetlenir. Fakat Didem ve Tuğçe'nin kötü planına maruz kalan Selin, hiç beklemediği bir manzarayla baş başa kalır. Artık Ali'ye güvenmeyen Selin, ikisinin birlikte olmasının imkansız olduğuna emindir....

“Güneşin Kızları ” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Perşembe saat 20:00'de Kanal D’de…Sakın Kaçırmayın! 

GÜNEŞİN KIZLARI VİDEOLARI