X
X

Kanal D'de Salı geceleri Sinema Keyfi!

30.04.2015 Perşembe 11:46 (Güncellendi: 07.09.2016 - 09:50)

Kanal D, Türk sinemasının son dönem yapımlarını, “Kanal D Salı Sineması” ile ekranlara taşıyarak, salı gecelerinize renk katıyor.

28 Nisan Salı günü “Olur Olur” ve “Halam Geldi” filmleri ile start alan "Salı Sineması", Mayıs ayı boyunca Kanal D ekranlarında devam edecek. Sinema severler, peşpeşe yayınlanan filmler ile filme ve eğlenceye doyacak.

Türk sinemasının birbirinden değerli ve ses getiren filmlerinin yer alacağı ve tamamı "Tv’de ilk kez" yayınlanacak filmler arasında; İnşaat 2, Yusuf Yusuf, İçimdeki Ses, Oflu Hocanın Şifresi, Unutursam Fısılda ve Karışık Kaset filmleri yer alıyor.

Sinemaseverleri ekranlara kilitleyecek olan “Kanal D Salı Sineması”nın 05 Mayıs’ta ekrana gelecek olan filmleri ise; 2003'te vizyona girdiğinde hem seyirciler hem de eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen İnşaat filminin devamı niteliğindeki, yapımını ve yönetmenliğini yine Ömer Vargı'nın üstlendiği, çok ses getiren film “İnşaat 2” ve Ilgın Olut'un çok satan romanı Neva'nın sinemaya uyarlanmış versiyonu olan “Neva”.

Bu muhteşem sinema şölenini sakın kaçırmayın!