X
X

İlker Ayrık'la Bir Sıfır 12. Bölüm Yayında!

08.12.2015 Salı 16:41 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D’nin, eğlenceli yarışma programı İlker Ayrık’la Bir Sıfır dopdolu bir bölümle ekranlara geliyor. Haftanın dört günü eğlendirmeye devam eden yarışma programının bu bölümünde de “acık gıcık” sorular yarışmacıları terletecek.

Kanal D’nin, eğlenceli yarışma programı İlker Ayrık’la Bir Sıfır dopdolu bir bölümle ekranlara geliyor. Haftanın dört günü eğlendirmeye devam eden yarışma programının bu bölümünde de “acık gıcık” sorular yarışmacıları terletecek. Sünnet çocuklarının üzerinde yazan maşallah kelimesinin doğru yazılımını bulmaya çalışan ekip 0’ı (sıfırı) ya kendi ya da rakiplerinin hanelerine koyacak.

Türkü sorularıyla adından söz ettiren Bir Sıfır’da bu bölümde de meşhur “İlvanlım” türküsündeki ilvan sorulacak.

İlker Ayrık bu bölümde, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu rekortmen Halil Mutlu’yu ağırlayacak. Milli gururumuz Halil Mutlu’nun renk katacağı programda kendisiyle ilgili iki soruda da ekipler 0(sıfır) kazanmaya çalışacaklar.

Soruyu bilmenin değil, doğru cevaba ulaşmanın kazandırdığı yarışma İlker Ayrık’la Bir Sıfır’da beş 0(sıfır)’ı tamamlayan ekip finalde 0 kilometre bir araba  kazanmak için altı 0(sıfır)’ı yanyana koymaya çalışacak.

 

 

VİDEOLARI