X
X

İlker Ayrık'la Bir Sıfır 18. Bölüm Yayında!

25.12.2015 Cuma 14:16 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D’nin sevilen yarışma programı İlker Ayrık’la Bir Sıfır, pazar gününüze renk katacak bir bölümle ekranlara geliyor.

Soruyu bilenin değil, cevabı bulanın kazandığı yarışma İlker Ayrık’la Bir Sıfır’ın bu bölümüne “Macarena” dansı damga vuracak. Herkesin yakından bildiği dansın hareketlerini doğru yapan ekibin hangisi olduğunu bilen ekip 0(sıfır)’ı kendi haznesine koymayı başaracak. İlker Ayrık’ın dans grubuna dahil olduğu anlarda keyifli dakikalar yaşanacak.

“Turşu suyunun iyisi nasıl olur? Sirkeyle mi limonla mı?” Adile Naşit ve Münir Özkul’un ünlü sahnesi ile ustalar anılacak. Sorunun sorulduğu ekip Adile Naşit’in turşuyu hangisiyle yapmaya inat ettiğini hatırlarsa 0(sıfır)’ı kazanacak.

Bölümün ünlü konuğu ise dillerden düşmeyen şarkı, sosyal medyada fenomen olan “Yaş Hikayesi” ile gönüllere taht kuran Merve Özbey. “Vurur yüze ifadesi” sözüyle herkesin bildiği şarkının gerçek adının “ Yaş Hikayesi” olduğunu yarışmacılar bilecek mi?

Beş 0(sıfır)’ı tamamlayan ekip finalde 0(sıfır) kilometre araba için yarışacak. Ekiplerin araba kazanması için altı 0(sıfır)’ı yanyana getirmesi gerekiyor.

Sıfırların kazandırdığı program, İlker Ayrık’la Bir Sıfır, pazar günü 16.45’de ekranlarda...

VİDEOLARI