X
X

Nuri Alço hakkında ortaya çıkan gerçekler!

15.11.2015 Pazar 11:49 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Nuri Alço hakkında bugüne kadar hiç bilinmeyen bir gerçek İlker Ayrık ile Bir Sıfır'da ortaya çıktı! İşte yarışmacıları terleten, izleyicileri şaşırtan cevap!

Nuri Alço hakkında bugüne kadar hiç bilinmeyen bir gerçek İlker Ayrık ile Bir Sıfır'da ortaya çıktı! Yeşilçam'dan önceNuri Alço motor ustası mı, ilaç mümessili mi? İşte yarışmacıları terleten, izleyicileri şaşırtan cevap!

Kanal D’nin, yeni başlayan eğlenceli yarışma programı “İlker Ayrık’ la Bir Sıfır”ın  dün akşam yayınlanan ikinci bölümüne Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Nuri Alço hakkında sorulan soru damgasını vurdu.

Soruyu bilenin değil, cevabı bulanın kazandığı, yarışma programında Ayşegül ve Derya kardeşlere sorulan Nuri Alço’nun aktör olmadan önce ne iş yaptığı sorusu stüdyoyu da karıştırdı. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Alço’nun oynadığı filmlerden yola çıkarak ilaç mümesiliğini seçen kız kardeşler cevabın motor ustası çıkması karşısında oldukça şaşırırken stüdyoda ise eğlenceli diyalogların yaşandı. Nuri Alço hayatının bu pek bilinmeyen tarafını da ilk kez İlker Ayrık ile Bir Sıfır’da  anlattı.

Sadece araba değil, aynı zamanda 100.000 TL ödülün verildiği “İlker Ayrık’ la Bir Sıfır” 1. Hafta Final Bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

VİDEOLARI