X
X

İntikam dizisinden ilk bilgiler

12.12.2012 Çarşamba 13:36 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi “İntikam” için geri sayım başladı.

İşte, başrollerini Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in paylaştıkları, Ocak'ta ilk bölümüyle ekranda olacak İntikam'dan ilk bilgiler...
 
Gösterildiği her ülkede reyting rekorları kıran fenomen dizi “Revenge” Türkiye’ye uyarlandı. Disney yapımı olan, orijinali Amerika’nın ABC televizyonunda gösterilen “Revenge”in uyarlaması, ülkemizde “İntikam” adıyla izleyiciyle buluşacak.
Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in başrolleri paylaştığı, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı ve yapımını da In D House’un üstlendiği dizi, daha şimdiden “Revenge”in Türkiye’deki takipçilerini heyecanlandırdı.
 
Geçen hafta yayınlanan ilk fragman da büyük ses getirdi, sosyal medyaya fragmanla ilgili yorum yağdı.
 
BEREN SAAT BU ROL İÇİN DÖVÜŞ DERSLERİ ALDI
Babası komploya kurban giden bir genç kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşması ve intikam savaşını konu alan “İntikam”ın çekimleri geçtiğimiz günlerde, Kandilli’de başladı. Diziyle ilgili en çok merak uyandıran, başrol oyuncusu Beren Saat’in aksiyon sahneleri... Heyecan dozu yüksek yapımdaki zorlu sahneler için dövüş sanatları hocasından özel dersler alan ünlü oyuncunun o teknikleri ekrana nasıl yansıtacağı merakla bekleniyor.
 
Haber için TIKLAYIN!