X
X

Şevval Sam, kendi barını açtı

10.03.2015 Salı 10:00 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kanal D'nin yeni dizisi Kara Kutu'dan Şevval Sam sürprizi

Kanal D’nin, yapımını Pana Film’in yaptığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ünlü yönetmen Serdar Akar’ın gerçekleştirdiği, başrollerinde Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Ali Kaptanlar, Sema Atalay, Remzi Evren ve Kerem Alışık gibi usta oyuncuların rol aldığı yeni dizisi “Kara Kutu” dan Şevval Sam sürprizi.

Barcı Şevval
Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin yeni fenomen dizisi olmaya aday “Kara Kutu” ile karşımıza çıkan Şevval Sam, bar sahibi olan bir kadını canlandırıyor. Orhan Kılıç'ın sahneye çıktığı barın sahibesi olan ve zaman zaman sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Şevval Sam, 'Dizi sayesinde bayağı bir tecrübem oldu. Kim bilir belki bir gün kendi barımı açabilirim. Çok heyecan verici bir deneyim oldu benim için' dedi.

Hafızasını kaybeden eski bir istihbaratçının yaşam öyküsünün anlatıldığı, aksiyon ve macera dolu, aynı zamanda bir aşk hikayesinin de anlatıldığı “Kara Kutu” Salı günü (10 Mart 2015) saat 20.00’da Kanal D’de başlıyor.

Sakın Kaçırmayın!

Component Name: AutoContentCreater - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 509684825


Varnish cache server