X
X

Kosova’nın yıldız oyuncusu ARBNORA ADEMAJ Kırık Hayatlar’da!

12.08.2021 Perşembe 09:44 (Güncellendi: 12.08.2021 - 11:39)

Kanal D’nin izleyicisi ile buluşacak olan günlük dizisi “Kırık Hayatlar” ın kadrosunda Kosova’nın yıldız oyuncusu Arbnora Ademaj yer alıyor...

Kanal D’nin izleyicisi ile buluşacak olan günlük dizisi “Kırık Hayatlar” ın kadrosunda Kosova’nın yıldız oyuncusu Arbnora Ademaj yer alıyor. Dizide Arnavut asıllı fit, alımlı, akıllı ve Kocabey ailesinin modaevini yöneten gelini Leyla Kocabey’i canlandıracak olan Ademaj’ın sosyal medya hesabında paylaştığı tekli ve dizinin oyuncuları birlikte çekilmiş set fotoğrafları hayranları tarafından büyük beğeni topladı. 

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak , Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 11.00'da Kanal D'de!

KIRIK HAYATLAR VİDEOLARI