X
X

Aldatan erkekleri ele veren 5 hareket!

09.08.2018 Perşembe 12:15 (Güncellendi: 12.11.2018 - 15:34)

Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Koca Koca Yalanlar, kadın erkek ilişkilerini yeniden ele alacak. Mutlu bir evliliğin, aldatma sonucu bambaşka bir boyuta girmesini konu alan dizi, kadınları uyarmayı da es geçmiyor. Peki aldatan bir erkek kendisini nasıl ele verir?

Dış görünüşüne daha fazla önem verir!

O eskiden bulduğu ilk tişörtü üstüne geçiren erkek gider, yerine jilet gibi gömlek giymeden evden dışarı çıkmayacak titiz bir erkek gelir. Hani bazen dişini fırçalamadan uyuduğuna şahit olduğunuz kocanız, artık tam bir hijyen abidesi olmuştur. Parfüm şişeleri artık dayanmaz, biri gelir biri gider. Aynada kendini süzmeden duramaz. Bıyığının tek teli bile havaya kalksa, o simetrik düzeni artık gözünden kaçırmayan bir erkektir.

 

 

Gözleri fıldır fıldır oynamaya başlar!

Hani ilk zamanlar "gözüm senden başka kimseyi görmez” diyen bir erkek vardı ya… İşte o gözler yavaş yavaş sağa sola kaymaya başlar. Hafiften gizli gizli yapılan göz arayışları, zaman içerisinde kendisini kaybeder. Güneş gözlükleriyle durumu dengelemeye çalışan da vardır, “güzele bakmak sevaptır” sözünü benimseyerek ulu orta bu eylemi abartan da. Siz siz olun, erkeğinizin bu eyleme teşebbüs etmesine izin vermeyin. Dikkatleri kendinize çekin, daha önce o gözler kimseyi görmediyse, yine sadece size kilitlenebilir.

 

 Elektronik aletleriyle geçirdiği süre artış gösterir!

Teknolojinin hayatımıza girmesiyle artık her şey daha kolaydır. Buna maalesef aldatmakta dâhil. Bilgisayar, tablet, telefon artık herkesin hayatında ihtiyaç duyduğu önemli bir araç olsa da, bu aracı kötü amaçları için kullanan birçok kişi var. Telefona şifreler mi eklendi? Masadaki telefon artık ters mi bırakılıyor? Tuvalette geçirilen süre artmaya mı başladı? Bu soruların cevabı eşinizin sindirim problemleri olduğuna işaret olmayabilir, aksine belki de aldatıldığınızın ilk sinyalleridir.

 

Kötü arkadaş!

Her kötülüğün başında genellikle yoldan çıkmış bir arkadaş vardır. Erkeğin daha önce karısını aldatan bir arkadaşı varsa aldatmanın yanlış bir şey olmadığına ikna edilmesi an meselesidir. Atalarımız boşuna “üzüm üzüme baka baka kararır” dememiştir. Zira o kötü arkadaşın içindeki karartı, diğer arkadaşına da sıçramak üzeredir. Arkadaşlarıyla eskisinden daha fazla buluşmaya başlıyorsa o işte bir iş vardır. Maalesef ki bu iş, sizin düşündüğünüz gibi hayırlı bir iş olmayacaktır.

 

Gülümsemesi artık eskisi gibi değilse…

Bu gülümsemeyi yakalamak zor olacaktır. Ama ilk bakmanız gereken detay attığı kahkahalar değil, sessiz gülümsemeleri olsun. Sessiz gülümsemelerin altında aldatılmaya yönelik bir kıpırtı olabilir. Sizin yerinize tercih ettiği kadını görmüş olabilir veya ondan bir mesaj almıştır. Ya da o en son izlediği komik kedi videosu aklına gelmiştir. Yooo kesin aldatıyor. Sessiz gülümsemelerinden korkun ve bu değişimin ardındaki gerçeği bir araştırın.

 

Her ne kadar sizlere ele veren hareketlerin temel kalıplarını açıklamış olsak da; siz her zaman eşinize şüpheyle yaklaşmayın. Her erkek bir değildir, ya da her erkeğin ihaneti aynı değildir. Temennimiz nikâh masasında birbirinize verdiğiniz sözler, bozulmasın. Sevenler hep mutlu kalsın… Bir de son olarak; pazartesi akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana gelecek Koca Koca Yalanlar'ı sakın kaçırmayın!

KOCA KOCA YALANLAR VİDEOLARI