X
X

Küçük Ağa, Urfa'da!

08.04.2014 Salı 12:13 (Güncellendi: 15.08.2023 - 15:29)

Memleketine geri döndü...

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin yer aldığı reyting rekortmeni dizisi “Küçük Ağa”nın bu hafta ve önümüzdeki hafta ( 8 – 15 Nisan Salı) ekrana gelecek bölümlerinin çekimleri Urfa’da yapıldı.

 

 
Bakırcılar Çarşısı, Harran Kümbet Evleri, tarihi dokusu olan ağız ve diş hastanesi, Harran Kalesi, yollar, sokaklar ve tarihi kahvehane başta olmak üzere birçok mekanda yapılan çekimlerde; Zeki Alasya, Sarp Leventoğlu, Hakan Bilgin, Emir Berke Zincidi, Nazan Diper ve Birce Akalay rol aldı.Bu bölümde; Mehmet Ağa (Zeki Alasya), işleri için Urfa'ya geliyor. Bakırcılar Çarşısı’nda esnaf bir dostunu ziyaret ederken de kalp krizi geçiriyor ve acil olarak ameliyata alınıyor. Ardından da herkes Urfa'ya geliyor.
 
Urfa halkından Küçük Ağa’ya yoğun ilgi  Urfa halkı ve esnafı, çekimlerde ekibe yardımcı olabilmek için tüm imkanlarını seferber etti. Halkın diziye ilgilisi de oldukça büyük. Öyle ki, dizideki tüm oyuncuları hem kendi adları hem de karakter adlarıyla birlikte tanıyorlar. Dizinin tüm bölümlerini kaçırmadan izlediklerini ifade eden izleyicilerin Emir Berke Zincidi’ye olan sevgileri de bir başka.  Urfa’yı ve halkını ayrı bir yerde tutan dizinin ekibi, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Urfa Valisi İzzetin Küçük’e ve Emniyet Müdürü Sıtkı Aygün’e teşekkürlerini iletmeyi bir borç bildiklerinin altını da çizdiler.