X
X

Salı'nın birincisi Küçük Ağa

05.03.2014 Çarşamba 09:55 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Küçük Ağa Mehmetcan, herkese pabucunu ters giydiriyor.

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin oynadıkları sevilen dizisi “Küçük Ağa”nın Salı akşamı ekrana gelen bölümü, milyonları yine ekran başına kilitledi ve hem Tüm Kişiler’de hem de A/B Sosyo Ekonomik Statü’de birinci oldu.
 
Sevilen dizinin bu bölümü A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 12.11 reyting ve yüzde 28.51 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 11.13 reyting ve yüzde 25.45 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
 
Kanal D Salı günü ayrıca; Prime Time A/B SES’te yüzde 22.72 izlenme payı, Prime Time Tüm Kişilerde yüzde 20.66 izlenme payı, Tüm Gün A/B SES’te yüzde 13.71 izlenme payı ve Tüm Gün Tüm Kişiler’de de yüzde 12.55 izlenme payı birinci oldu.
 
Küçük Ağa'nın 6. bölümünde, Mehmetcan babası başta olmak üzere herkesi etrafında pır döndürdü.
 
Annesinin gideceğini öğrendiğinden beri tüm keyfi kaçan Mehmetcan, Sinem ve Ali’yi peşinden koşturdukça koşturuyor.
 
Mehmetcan, annesinin gideceğini öğrendiğinden beri tüm keyfi kaçmış haldedir. Sinem ve Ali’yi peşinden epey koşturuyor. Sinem, İngiltere’ye gidiyor fakat huzurlu değildir. Bu arada Ali, Mehmetcan’ı psikoloğa götürme kararı alır fakat, bu pek iyi bir fikir olmuyor.
 
Mehmet Ağa, torun hasretine fazla dayanamıyor ve soluğu İstanbul’da alıyor. Mehmetcan ise ortalığı yine fena halde birbirine katıyor.
 
İşte Küçük Ağa 6. Bölümden öne çıkan sahneler!
 
Okullar arası hikaye yarışmasına katılan ve birinci olan Mehmetcan'ın "Bir Ayrılık Sabahı" adlı yazısı, etrafındaki herkese ders verir nitelikte
 

 
Şirin'in kalbini kıranlardan hesap sorma zamanı. İşte Mehmetcan ve Çetesi!
 

 
Yurtdışına çıkan Sinem'in vedası zor oluyor
 

 
Ali'nin işleri umursamadığını düşünen yönetim kurulu, bir karar alıyor.