X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm izle

Kanal D’nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın oynadıkları,  yapımını Most Production’ın üstlendiği yeni dizisi “Merhamet”, 13 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

Merhamet
Gün gelir sana da gerekir

Hande Altaylı’nın “Kahperengi” adlı eserinden televizyona uyarlanan, küçük bir Ege kasabasından çıkan ve yoksul bir kız çocuğu olan Narin’in, hayata, azim ve inatla tutunuş hikayesini konu alan “Merhamet”in başrollerinde; Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen oynuyor.

Dizide, Özgü Namal “Narin”, İbrahim Çelikkol “Fırat”, Mustafa Üstündağ “Sermet Karayel”, Burçin Terzioğlu “Deniz” ve Yasemin Allen da “Irmak” karakterlerini canlandırıyor.

Yönetmenliğini Gül Oğuz ve M. Çağatay Tosun’un yaptıkları, senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı, yapımını da Most Production üstlendiği “Merhamet”in 1. bölümünün konusu şöyle;

1. Bölümün konusu ;
En yakın arkadaşı çılgın sevimli Deniz’in her zamanki eğlenceli  partilerinden birinde kendi yalnızlığını çeken Narin’in hiç iyileşmeyen yarası, Deniz’in yurtdışından dönen güzel kız kardeşi ile elele kapıdan girer. Irmak bir bankanın genel müdürü yardımcısı olan Fırat ile çıkmaktadır ve niyetleri ciddidir. Aradan geçen onca yıl sonra Fırat,  Narin’i tanımamış  gibidir.

Ancak geçmişten gelen ve Narin’in tırnaklarıyla kazıyarak kurduğu huzurlu, güvenli hayatını altüst edecek olan başka gölgeler de vardır.  1996 sonbaharında  bir kasabada  küçük Narin, sınıf birincisi olduğu ve taptığı okulundan eve geldiğinde babası Moskof Recep’i evin önünde  sandalyede kıpırtısız otururken görünce, büyük bir felaket olduğunu anlar. Recep bunca yıl beklediği miras uğruna evli kaldığı Kara Hatice’yi  kendilerine tek kuruş para kalmadığını öğrenince öldüresiye dövmüştür.  Bundan sonra sefil ailenin tek umudu evin büyük oğlu Mehmet’tir.  Beklenmeyen bir gelişme olmuş ve top delisi Mehmet, Yaslıhanspor’un dikkatini çekmiştir. Fırat ve Narin’in yolları geçmişten gelen başka bir  kara belanın, Sermet Karayel’in batık kredisi nedeni ile  tekrar kesişecektir.

BÖLÜMLER