X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm izle

Başbaşa kaldıkları bir an, Fırat, Narin’e davranışlarının nedenini açıklar.

Fırat’ın kendisini hatırladığını anlayan ve tutkulu öpücüğü ile allak bullak olan Narin, Fırat ile Irmak’ın, bir çift olduğu gerçeği ile baş etmeye çalışmaktadır.

Fırat’ın Sermet’e verdiği kredi başına işler açmaya devam ederken, Narin; Fırat, Sermet ve patronu Erol üçgeninde başka oyunlar olduğunu düşünmektedir. Başbaşa kaldıkları bir an Fırat, Narin’e davranışlarının nedenini açıklar.

Küçük Narin, abisi Mehmet’in Yaslıhanspor’a alınmasıyla okuluna tekrar döner. Kolejden kendi okullarına yeni gelen liseli yakışıklı genci gördüğü anda aklı başından gider. Genç Fırat, küçük Narin’in sevimli halleriyle dalga geçer.

Lise çağlarına gelen Narin’in yolu abisinin ilk profesyonel maçına çıkacağı gün tekrar Fırat ile kesişir. Takımın maçına gelen ve artık İstanbullu bir üniversite öğrencisi olan Fırat, Narin’in ne kadar büyüdüğünü ve güzelleştiğini görünce  çok etkilenir.

BÖLÜMLER