X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.Bölüm izle

Genç Narin ile Fırat arasında yavaş yavaş bir yakınlık başlarken, Deniz’in de Narin’in kardeşinin sevgilisi Fırat'ı, geçmişten tanıdığına dair şüpheleri gittikçe artıyor.

Deniz ve Narin, çiftlikteki zorunlu misafirlikleri sırasında küçük Rus kızı Galina’nın hikayesinin, hiç de Sermet’in anlattığı gibi olmadığını keşfederler. Yaslıhan’da büyük bir takımın yetkilisinin seyredeceği maç arifesinde Mehmet’in ayağından vurulması ailenin bütün umutlarını yıkmıştır. Mehmet’in futbol hayatının sürüp sürmeyeceği doktorların tetkikleri sonucu ortaya çıkacaktır. Genç Narin ile okuldan tatil için kasabaya gelmiş olan Fırat’ın yolları hastanede tekrar kesişir ve aralarında yavaş yavaş bir yakınlık doğar. Babür gizlice görüşmeye başlayan genç aşıkları izlemektedir. Çocukluğundan beri nefret ettiği Fırat’ın hayallerindeki kızı çalmasına izin vermeyecektir. Mahalle komşuları olan Narin’i sert bir dille uyarır. Zamanı gelince genç kızı ailesinden istetmeyi kafasına koymuştur. Fırat ve Narin’in ise dünya umurlarında değildir. Deniz'in, Narin'in, kardeşinin sevgilisi Fırat'ı, geçmişten tanıdığına dair şüpheleri gittikçe artmaktadır.

BÖLÜMLER