X
X

Sermet yine şaşırtıyor!

23.01.2014 Perşembe 12:59 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Irmak'ın hamileliğiyle ilgili şok gelişme!

Merhamet'in 37. bölümünde; Sermet, Irmak'a öyle bir şey söylüyor ki... Bu konuşmadan sonra, tüm dengeler değişecek.

 
Fırat ile Narin’in evliliklerinin üzerinde karabulutlar dolaşıyor.
 
Irmak’ın kaza haberini alan Fırat, Deniz ile birlikte İsviçre’ye gider ancak, Narin için asıl sancılı dönem Irmak’ın yurda dönüşüyle başlayacaktır. Irmak, bebeği aldırma tehdidiyle içine babalık duygusu yerleşen Fırat’tan tavizler kopartmaya başlar. Fırat önemli bir karar verme arifesindeyken, bir yandan da Narin ile arasındaki sorunlarla boğuşarak evliliğini kurtarmaya çalışmaktadır.
 
Zafer’in komada olduğunu öğrenen Şadiye, kocasının kendisini suçlu hissederek intihara teşebbüs ettiğini düşünmekte ve acı çekmektedir. Ümmü ve Ali, Şadiye’ye bu süreçte yakın destek olmakta, Recep ise yarım kalan intikamını tamamlamanın yollarını aramaktadır.
 
Deniz’in İsviçre’ye gidip kız kardeşi ile orada yaşamaya karar verdiğini öğrenen Sermet, onu gerçekten kaybetme korkusu ile beyninden vurulmuşa döner. Sermet, Deniz’i kararından döndürmek için önemli adımlar atacaktır. Fırat ve Narin ilişkisinin uçuruma sürüklendiğini gören Sermet, duruma el koymak için ne yapacaktır. Bu arada Irmak’ı da büyük bir sürpriz beklemektedir.
 
İşte Merhamet 37. bölümünden öne çıkan sahneler!
 
Sermetin Çin işkencesi!
 

 
Yusuf Taşkın'ın sevilen şarkısı Ağla Sevdam eşliğinde Deniz ve Sermet görüntüleri...
 

 
Şadiye'ye karşı bir şeyler hisseden Ali, kendini ele veriyor.