X
X

Hangi müzik aletine merak sardı

11.04.2011 Pazartesi 13:57 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Ünlü showman Okan Bayülgen'in yeni hobisi...

Disko Kralı programıyla gündemde olan ünlü şovmen Okan Bayülgen, etnik müziğe merak sarıp, bağlama dersleri almaya başladı.

On parmağında on marifet şovmen Okan Bayülgen, hobileri arasına bağlamayı da ekledi. Motosiklet, fotoğrafçılık ve gitar merakıyla tanınan ve bu alanlarda çeşitli eğitimler alan ünlü şovmen şimdi de bağlama çalmaya başladı. Minik kızı İstanbul'a darbuka üstadı Mısırlı Ahmet'in asistanı Ayten Çelik'ten ritim dersleri aldıran Bayülgen, kızı sayesinde müziğe daha çok vakit ayırmaya başladı. Uzun yıllardır etnik müzikle içiçe olan Bayülgen'in bağlama çalmayı çok istediği ve "Daha fazla ertelemeyeceğim" diyerek ders almaya başladığı ortaya çıktı.

PROGRAMINDA ÇALABİLİR

Bağlamada ustalaşmayı hedefleyen Bayülgen'in ilerleyen haftalarda izleyicilerine sürpriz yaparak programında bağlama çalabileceği de belirtiliyor. Daha önce Soner Arıca'nın seslendirdiği Ayrılık isimli parçada şiir okuyan Bayülgen, Ağıt isimli şiiri okuduğu video da internette tıklanma rekorları kırmıştı. Yaptığı hemen her işte başarıyı yakalayan ünlü yıldız, hobi olarak başladığı fotoğrafçılıkta da ustalaşmış ve ünlü markalar için katalog çekimleri de gerçekleştirmişti.
Akşam