X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

89.Bölüm izle

Osman, kiracıları Arif ile ilgili hiç bilmediği bir gerçeği öğreniyor. Ancak öğrendikleri yüzünden başı polisle belaya girince, Mete hesap sormak için Arif’in karşısına dikiliyor.

Ayça, abisinin birden fikir değiştirmesi karşısında şaşırır ancak, kararından vazgeçmeden hemen okula yollanır. Ayça’nın okula geri döndüğünü gören Osman peşine düşer. Mete için ondan bilgi almaya çalışır.  Fakat Ayça’nın okula dönmesinin bir bedeli vardır.

Hastaneye götürülen Bahar’ın bacağı sargıya alınır. Birkaç gün dinlemesi gerekmektedir. Bu durum Soner’in hiç hoşuna gitmez. Bahar’ı bir an önce evden göndermek ister. Deniz ise Bahar’a alışmaya başlamıştır.

Zehra’nın doğum günüdür. Berrin ona bir parti hazırlar ancak, Zehra’nın bu günü kutlama planları çok daha farklıdır. Ahmetler’in evindeki partiye katılan Osman, orada kiracıları Arif ile ilgili hiç bilmediği bir gerçeği öğrenir. Ancak öğrendikleri yüzünden başı polisle belaya girince, Mete hesap sormak için Arif’in karşısına dikilir.

Mithat’ın her geçen gün daha da içe kapanması Ayça’yı çok endişelendirir. Betül ise ona olanlara anlam veremez. Ağzından laf almaya çalışır ve duydukları karşısında çok şaşırır. Onu verilen görevden vazgeçirmeye çalışır. Şamil, Mithat’ın görev süresini fazla uzattığını düşünmektedir. Bu nedenle ona uzaktan görünür. Büyük ikilem yaşayan Mithat sonunda kararını verir.

BÖLÜMLER