X
X

Özledim Seni yeni bir kavuşmaya daha imza attı

30.09.2014 Salı 11:27 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Mustafa, 6 yaşındayken hastaneye bırakıldı, 26 yıl sonra ailesine kavuştu...

Kanal D’nin, sunuculuğunu Zeynep Kasımlıoğlu’nun yaptığı, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği sevilen programı “Özledim Seni” yine bir mucizeye imza attı.

6 yaşındayken maddi imkansızlıklar yüzünden hastaneye bırakılan Mustafa’nın sır dolu hikayesini kardeşi Selma’nın başvurmasıyla Özledim Seni ekibi aydınlattı.

Mustafa, 6 yaşındayken geçirdiği kaza sonucu amcası ve babası tarafından hastaneye yatırıldı. Ancak paraları olmadığı gerekçesiyle hastanede bırakılan Mustafa’dan daha sonra hiç haber alınamadığı iddia edildi.

Özledim Seni ekibinin uzman kadrosu yaptığı araştırmalar sonucunda Mustafa’nın hastanede kaldıktan sonra sosyal hizmetlere verildiğini öğrendi.

Mustafa’yı yurttan tanıyan arkadaşı Dilek Hanım’ın sürpriz telefonu ise kardeşi Selma Hanım için umut ışığı oldu.

Dilek Hanım’ın anlattıklarından yola çıkarak araştırmasına devam eden ekip, sonunda Erzurum’da bir hastanede çalışan Mustafa’ya ulaştı.

 

Bırakıldığı hastanede 1 yıl tedavi gören ardından sosyal hizmetlere teslim edilen Mustafa, 26 yıl sonra Özledim Seni programının yoğun çalışmaları sayesinde ailesiyle buluştu. Kavuşma anında ise stüdyoda bu kez mutluluk göz yaşları vardı.

Hasretlerin son bulduğu, kapıların umuda açıldığı Kanal D’nin yeni programı “Özledim Seni”de hafta içi her gün mucizeler gerçekleştirmeye devam edecek.

ÖZLEDİM SENİ VİDEOLARI