X
X

Ya o masadaki siz olsaydınız?

03.05.2011 Salı 10:03 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Çok eğlenceli bir yarışma programı...

 Programın moderatörlüğünü üstlenen yakın arkadaşlar Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan, “Ekran başındakiler programımızı ‘Ya o masadaki ben olsaydım’ diyerek izleyecek” diyor.

“Şanslı Masa” nasıl bir program?        

Orçun Kaptan: Eğlenceli bir yarışma programı. Önce bir mekân, sonra da o mekânda bir masa seçiyoruz. Oraya oturan kişilerden birini, bir bahaneyle yanımıza davet ediyoruz. Eğer bizimle oynamayı kabul ederse, ona bir kulaklık takıyoruz. Masasına döndüğünde, kulaklığından birtakım talimatlar veriyoruz. Eğer ondan istediklerimizi yerine getirirse, 5 bin liralık para ödülünü kazanma şansını elde ediyor.


Orçun Kaptan: Orada karşılıklı ciddiyetten gelen bir komiklik ortaya çıkıyor. Ama biz bunu yapamayız. Biraz daha mantıklı ve zeki olman lazım, çünkü Türk insanı hemen anlar.

BAKIŞARAK ANLAŞIYORUZ

Siz uzun zamandır arkadaşsınız, değil mi?

Sinan Çalışkanoğlu: 11 yıldır Orçun’la aynı sahneyi paylaşıyoruz. O yüzden sadece bakışarak bile anlaşıyoruz.
Orçun Kaptan: Sinan karşı tarafa bir şey yapmasını söylediğinde, ben onun nereye gideceğini tahmin ediyorum. Aslında aynı anda konuşuyoruz. Öyle olmasaydı, böyle bir program yapamazdık. Sahnede doğaçlama tiyatro yaptığımızda da Sinan’ın bir sonraki cümlesini tahmin edebiliyorum.

HÜRRİYET KELEBEK