PERŞEMBE 21.45
The Traitors Türkiye
SALI 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
Küçük Ağa
07:00 YAYINDA
Konuştukça
08:30 YAYINDA
Magazin D Cumartesi
09:45 YAYINDA
Arda'nın Mutfağı
13:00 YAYINDA
Güller ve Günahlar
14:00 YAYINDA
Eşref Rüya
16:15 YAYINDA
Kanal D Haber Hafta Sonu
18:30 YAYINDA
Güller ve Günahlar
20:00 YAYINDA
Eşref Rüya
00:15 YAYINDA
Müzik Arası
03:00 YAYINDA
Zalim İstanbul
04:15 YAYINDA
Kanal D’nin, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Programın bu bölümünde, uzun yola eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylenecek, “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Adalardan Bir Yar Gelir” şarkısıyla yapılacak.
Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, Türk Müziği’nin efsane sesi Gülden Karaböcek ve Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Doğuş olacak.
Şarkılar Bizi Söyler’de, Türk Müziği’nin unutulmaz eserleriyle müzik dolu bir gece yaşanacak. Duayen sanatçı Gülden Karaböcek, hepsi birer klasik hâline gelen “Dilek Taşı” şarkısı ile başlattığı müzik ziyafetine “Kırılsın Ellerim” ve “Sürünüyorum” şarkılarıyla devam edecek. Sanat hayatı boyunca birbirinden farklı tarzda eserleri başarıyla yorumlayan Gülden Karaböcek, “Artık Sevmeyeceğim, Hatıran Yeter, Kum Gibi” şarkılarıyla Türk Sanat Müziği’nden arabeske uzanan geniş yelpazesiyle mest edecek.
Gülden Karaböcek ekran başındaki izleyicilere nostalji rüzgârı estirirken kendisini stüdyoda bekleyen sürprizle mutluluk ve şaşkınlığı bir arada yaşayacak. Duayen sanatçının kızı Nur Karaböcek “Çingenem” şarkısıyla müzik şöleninde yerini alacak, anne – kız keyifli bir sahne performansına imza atacak. Gülden Karaböcek şarkılarıyla olduğu kadar dansıyla da hayran bırakacak.
Başarılı söz yazarı, besteci ve yorumcu Doğuş, Türk Pop Müziği’ne damga vuran hit’leriyle Şarkılar Bizi Söyler sahnesinde yerini alacak. Doğuş, “Uyan, Gamsız, Bunun Adına Yürek Derler” gibi hafızalardan silinmeyen şarkılarını seslendireceği gecede, arabesk müziğin unutulmaz eseri “Sev Yeter” şarkısına yaptığı yorumla mest edecek.
Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…