X
X

Üç Kız Kardeş sezon finaliyle yine zirvede!

14.06.2023 Çarşamba 11:29 (Güncellendi: 14.06.2023 - 11:29)

Üç Kız Kardeş, günün en çok izlenen dizisi oldu!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, sezon finali bölümüyle 20+Abc1’de 4.44 reyting ve yüzde 12.50 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu yayınlanan sezon finali bölümde Dönüş'ün yeni hayatını yazmak için yola çıkmasıyla birlikte Kalender ailesi paramparça oldu.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce, Gökberk Demirci gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Nesrin ve Sadık öldü mü?

Üç Kız Kardeş 13 Haziran Salı akşamı yayınlanan 53. bölümde Sadık, evlendiğini öğrendiği Derya'ya hesap sormak için Nesrin ile yola çıkar ve öfkeden kontrolünü kaybederek içinde bulundukları araba karşıdan gelen kamyonla çarpışır!

Kartal, sancılanan Türkan'ı kucaklayıp hastaneye götürdü!

Üç Kız Kardeş 13 Haziran Salı akşamı yayınlanan 53. bölümde Kartal, sancı içinde kıvranan Türkan'ı görüyor ve hemen müdahale ederek onu hastaneye götürüyor!

Mine, Kiraz'ı kaçırdı!

Üç Kız Kardeş 13 Haziran Salı akşamı yayınlanan 53. bölümde Mine, Somer'in gözleri önünde çocukları Kiraz'ı kaçırıyor!

ÜÇ KIZ KARDEŞ VİDEOLARI