X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Kandemir ve ekibi, dolandırıcıyı dolandırıyor.

Ekibin yeni hedefi Ponzi Saadet Zinciri’nin sahibi Şadan Helvacıgil oluyor.Onlarca kişiyi dolandıran ve hapisten tahliye edilecek olan Helvacıgil’i dolandırmak da ekibe düşüyor.Şiir yarışmasının ödülü olarak Nevizadeler’de akşam yemeği kazanan Ceyhun heyecanlıdır. Annesi Şehriban ise bu önemli gece için hazırlanmaya günler öncesinden başlar. Tesadüfen Gıyas’ın doğumgünü olduğunu ve bu güne kadar hiç kutlanmadığını öğrenen Yaren, Ceyhun’ların yemeği ile Gıyas’ın doğumgünü kutlamasını birleştirmeye karar verir..

Bu durum en çok da Hayati’nin işine gelir. Rahatça Nevizadeler’in evine girip aramalarına kaldığı yerden devam edebilecektir.Ancak Kandemir ve çetesini kötü bir sürpriz beklemektedir. İşgüzar muhtar ve Şehriban yine boş durmayıp, Nevizadeler’in yaşayan tek akrabası Peyami Amca’ya ulaşırlar. Akşam yemeğine onu da götürüp yaşayan son akrabalarını Kandemir ve çocuklarının karşısına çıkarmayı planlarlar. Fakat Peyami Amca, Kandemir ve çetesini tanımadığını, Gazanfer’in hiç oğlunun olmadığını söyler. Muhtar ile Şehriban’ın kafaları karışsa da, onu yemeğe götürmekten yine de vazgeçmezler.Derya ile Ferdi’nin arası ise bozuktur. Üstelik Ferdi bir şekilde Derya’nın sinemaya Ceyhun’la gittiğini de öğrenince evde durumlar iyice karışır. Karlos, Ceyhun’un yarışmada birinci olduğu şiiri Ferdi’den çaldığını Derya’ya kanıtlamaya karar verir. 
 
Ancak duvarın fotoğrafını çekmeye gittiğinde beklenmedik bir gelişme ile karşılaşır. Ekibin yeni hedefi ise Ponzi Saadet Zincirinin sahibi Şadan Helvacıgil’dir. Onlarca kişiyi dolandıran Şadan Helvacıgil hapisten tahliye edilecektir. Onu dolandırmak da ekibe düşer. Helvacıgil’in adamlarını etkisiz hale getiren Kandemir ve çetesi, onu kendilerinin uydurduğu Mahmut virüsüne yakalandığına inandırırlar.  Şadan’a ölüm korkusuyla sakladığı paraların yerini söyletmeye çalışan ekibin amacı saadet zinciri mağdurlarına yardım etmektir.Ceyhun ise Esteban soygununu araştırmaya devam eder. Esteban’ın evinin güvenlik görevlisinin ifadesi doğrultusunda robot resim çizilmeye başlar. Derya ise kendini affettirebilmek için Karlos ve Serpil’in yardımıyla Ferdi’ye romantik bir gece hazırlar.
 
GURBETÇİ MAŞUKA, KANDERMİR’E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLUYOR.ARDINDAN DA MAHALLEDE İŞLER İYİCE KARIŞIYOR.
 
35 yaşındaki bekar Maşuka, evlilik programına katılıp, kendine bir eş bulma umuduyla Türkiye’ye geliyor. Ancak yolda tesadüfen Kandemir ile karşılaşması ve ona ilk görüşte aşık olması Maşuka’nın bütün planlarını altüst ediyor. Zaten hareketli olan mahalleye bir de Maşuka’nın gelmesi ve Kandemir’e aşık olması işleri ise iyice karıştırıyor.“Ulan İstanbul” sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 21:00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

BÖLÜMLER